Ужасниот паркинг пред Влада беше и причина за инфлуенсерот Никола Николовски – Боемот да направи објава на социјалните мрежи.

Не можат да средат еден паркинг, а не па државата 🥶

Еден краток reel за владиниот паркинг кој се наоѓа во строгиот центар на Скопје 😓 🥹 😏, пишува авторот.

Видеото погледнете го во продолжение:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Nikolovski (@boemot.mk)