Тој ги засука ракавите и прв го возеше првото македонско хидрогенско возило за чистење на улици и јавни површини.

– Да се знае премиер на која земја прв вози вакво возило, кратко рече Заев и почна да го вози хидрогенско возило.

Тој го возеше возилото но заборави да ја пушти метлата. Во продолжение погледнете како изгледаше тоа: