Орбан ја примил вакцината „бустер“ дозата од вакцината „Модерна“, изјави Берталан Хаваси за МТИ.

Премиерот објави видео на својот Фејсбук профил како ја прима вакцината и го прашува докторот дали тој ќе има несакани ефекти во текот на денот, бидејќи има билети за театар.

На Орбан му било кажано дека многумина имале болка на местото на убодот и замор, но дека сигурно може да оди во театар.

Három a magyar igazság!

Három a magyar igazság!

Posted by Orbán Viktor on Saturday, October 16, 2021