На социјалната мрежа Тик-Ток, каде до сега беа објавени огромен број скандалозни видеа на разни корисници, се појави видео кое е снимано во живо во скопската населба Чаир по 22 часот, односно по започнувањето да важи мерката за забрана за движење. Истото предизвика низа на реакции на социјалните мрежи, а граѓаните прашуваат зошто рестриктивните мерки се применуваат селективно.

Погледнете го видеото кое беше најдено и објавено од Твитер корисник: