Потсетување за поддржувачите на криминалната диктатура, пишува портпаролот на ВМРОДПМНЕ, Наум Стоилковски.

Вака 2017 година говореше Катица Јанева, веројатно убедена дека ако ги одработи потребите на Заевистан ќе добие вистинска политичка кариера.
Четири години подоцна ене ја во затвор.
Како може да одработувате и да му верувате на оној којшто користи луѓе како тоалетна хартија при голема нужда, кога криминалот избива на површина.
Не биди Катица, спротистави се на криминалот и диктатурата, напиша Стоилковски.
*Извадок од серијалот „Трите“
**Кандидатката на Заев за Гевгелија 😉