Фејсбук страницата „Македонски Национален Фронт“ објави видео каде јасно се гледа што се случува во дискотеката во Прилеп.

– Синовите на Хари Локвенец од СДСМ повторно во “акција”. Во ноќниот клуб Калипсо во Прилеп во неделата се тепале во дискотека, нормално МВР нема да реагира оти ги штити како бели мечки. Тоа се тие “шерифи” и не е само Прилеп тоа се случува секаде. Време е да им се стави крај во октомври!, пишува страницата.

Во продолжение го објавуваме видеото од нив. Истото видео беше објавено и на Твитер.