Група граѓани во селото Горно Јаболчиште го општина Чашка го набркале кандидатот за градоначалник од СДСМ, пишува Експрес.

Кандидатот Горан Стојановски дошол во селото да ја промовира својата програма но бил избркан со свирежи, извици и повици да си оди од таму.

Според извештаите, пишува порталот, граѓаните се незадоволни од остварените ветувања на локалната власт на СДСМ.

Видеото го објавува порталот ин7.тв.

 

Shqiptarët e përzënë nga fshati kandidatin e LSDM’së për Komunën e Çashkës. Ngjarja ka ndodhur sonte në Jabollçisht të Epërme!

Posted by in7.tv on Wednesday, September 29, 2021