Српската полиција го уапсила 37-годишникот на автопатот меѓу Белград и Ниш во близина на наплатна рампа кај Врчин. Тој бил фатен во бел автомобил „бмв“, а во багажникот биле пронајдени девет пакети марихуана.

Вкупно пакетите тежеле 80-ина килограми.