Дел од македонските навивачи е и Јохан Тарчуловски во друштво на поранешниот министер за надворешни работи Никола Попоски каде што ќе се одигра натпреварот.

Навивачите пеат македонски песни, а пред арената „Јохан Кројф“ во Амстердам, доминира црвено – жолтата боја.

Posted by Boban Nonkovik on Monday, June 21, 2021