Она што најпрво го забележаа твитерџиите е најавувањето на говорот на Зоран Заев. Ни помалку, ни повеќе неговата најава беше како вистински лидер, а тоа многумина ги потсети и на диктатори како Ким Јонг Ун.

Во продолжение видеото од неговото претставување во Штип: