Жестока дебата во однос на изборниот модел , пропорционален наспроти мнозински, се случи ова утро во Еспресо со Златев и Боцевски, во вториот дел од емисијата.

Влатко Ѓорчев гостуваше во нашето студио, погледнете ја целата емисија.