Владата  вечерва, со почеток во 19:00 часот ќе ја одржи редовната 97-ма седница со повеќе точки на дневниот ред од својата програма за работа и од интерес на граѓаните.

За донесените одлуки и заклучоци од Владината седница, јавноста ќе биде известена преку соопштение веднаш штом ќе биде завршена, информираат од Владата.