Да се заблагодариме на луѓето што се секојдневно на терен да помогнат во гасењето на огнената стихија.

Ние сме тука колку можеме да помагаме, но овие луѓе се вистинските херои коишто вложија вончовечки напор да се стивне огнената стихија.

Да си ја сакаме и зачуваме Македонија!, пишува на својата Фејсбук страница потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Владо Мисајловски.