-Ако се сака се се може !!!

ВМРО-ДПМНЕ даде поддршка за законите кои се поврзани со ковид мерките и помошта за стопанството.

Сега е се јасно дека власта нема кворум, а ВМРО -ДПМНЕ Е СЕКОГАШ на страната на народот, пишува Мисајловски.

Ако се сака се се може !!! 🇲🇰
ВМРО-ДПМНЕ даде поддршка за законите кои се поврзани со ковид мерките и помошта за…

Posted by Vlado Misajlovski on Thursday, March 25, 2021