Денеска, на 29 јуни, вторник во 20:00 часот кај спомен куќата на Мајка Тереза, ВМРО-ДПМНЕ организира трибина на отворено на тема економија.

-Говорници кои ќе се обратат на трибината се проф. д-р Трајко Славевски, проф. д-р Дарко Лазаров и м-р Анастасија Илиеска, соопштија од ВМРО ДПМНЕ.