-Зошто градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов има богатство за кое нема покритие како е стекнато? Како тендерите на град Скопје секогаш завршуваат со најскапата понудена понуда? Како градот ги мести тендерите? Кои се омилените компании на Шилегов? Утре во 11.30 часот ќе обелодениме докази за аферата “Профитер”. Следете! Се вели во Фејсбук статусот.