Во 19 часот дел од 🦋 ќе бидат пред Основното јавно обвинителство.
Сите кои сакате да присуствувате да не поддржите сте добредојдени.
И пред да прашате не е организиран протест, не е можеби ни протест, но е обид да ставиме лица, вистински луѓе, реални приказни пред очите на оние во чии раце е оваа неправда во моментов, напиша на својот фејсбук профил Ана Марјановиќ.