Станува збор за Александар Ушилковски кој наводно бил фатен со дрога во вредност од 800 илјади евра.

Ако оваа информација е точно, дали ова значи дека се отвора нова пресметка помеѓу Зоран Заев и Оливер Спасовски?

Ова доаѓа откако Спасовски е во средиштето на скандалот „Мафија“ каде познати нарко босови добивале пасоши со украден идентитет.