– Во име на сите граѓани и во име на Владата на Република Северна Македонија, изразувам длабоко сочувство до Нејзиното Височество Кралицата Елизабета II, нејзиното семејство и граѓаните на Обединетото Кралство за смртта на Неговото Височество, Принцот Филип, Војвода од Единбург, напиша Заев на Фејсбук.

Во име на сите граѓани и во име на Владата на Република Северна Македонија, изразувам длабоко сочувство до Нејзиното…

Posted by Zoran Zaev on Friday, April 9, 2021