Што бе, кривична пријава добил Бедри Ајдари од иницијативниот одбор на протестите за Монструм,а?Не се тревожите, мала шега, секако…во Македонија кривичните пријави и делото тероризам се резервирани САМО ЗА МАКЕДОНЦИТЕ!И велат правна држава?Да, само на сон!

nbsp;