Пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Бране Петрушевски, денеска гостува на Радио Лидер во утринскиот подкаст „Утро со Златев“.

Проследете го подкастот во живо:

Утро со Златев

ИНОВАТОРОТ ЈА НАПУШТИ ВЛАДАТА: ФАЛИ ЛИ ДРАГИ РАШКОВСКИ?
РАЗГОВАРАМЕ СО ПРАТЕНИКОТ БРАНЕ ПЕТРУШЕВСКИ:

Posted by Радио Лидер on Wednesday, April 14, 2021