Ова утро гостин во новата емисија во етерот на Радио Лидер „Еспресо со Златев и Боцевски“ е Љубомир Ѓурчески, со кого разговараме на повеќе теми:

– Криминалистичка анализа на убиството на хрватскиот ракометар Денис Тот

-Анализа на политичките случувања во земјава

-Тито Петковски се повлекува од политика

-Дали некој се обидел да го отруе Ковачевски?

Погледнете ја емисијата во живо: