Гостин во „Лидер на неделата“ на Радио Лидер е селекторот на македонската фудбалска репрезентација Игор Ангеловски Мрме.

Следете го интервјуто ВО ЖИВО во продолжение:

Лидер на неделата

Гостин: селекторот на македонската фудбалска репрезентација Игор Ангеловски – Мрме

Posted by Радио Лидер on Friday, April 16, 2021