Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Гордана Димитриеска Кочоска денеска заедно со градоначалникот на општина Зрновци, Борчо Коцев ќе извршат увид на градежни активности на реконструкција на мост „Капетан Синиша Стоилов“.

Настанот се одржува во рамките на активноста „Промените се случуваат, секогаш со народот“.

Погледнете во живо: