Митева за сите актуелни проблеми со кои се соочува Македонија и кажа дека преку здравството и катастрофалното менаџирање со ковид кризата се покажала целата неспособност на власта.

Повеќе можете да прочитате на следните линкови:

Митева: Преку катастрофалното справување со Ковид-19 кризата се виде целата неспособност на власта

Митева: Власта со криминал во секоја сфера на општеството и катастрофална надворешна политика само го кочи патот на државата кон ЕУ