Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски заедно со градоначалникот на општина Сопиште, Стевче Трпковски ќе извршат увид на градежни активности на детска градинка.

Настанот се одржува во рамки на активноста „Промените се случуваат, секогаш со народот“.

Погледнете во живо: