ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „Обнова за Македонија“ во понеделникот од Охрид ја започнаа изборната кампања за претстојните локални избори.

Денес партијата имаше митинг во Чешиново- Облешево.

Вечерашниот митинг на ВМРО-ДПМНЕ од Виница, можете да го следите во живо.