Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски заедно со градоначалникот на општина Василево, Славе Андонов во рамките на активноста „Промените се случуваат, секогаш со народот“, ќе извршат увид на градежни активности на улици во село Градошорци, општина Василево.

Погледнете ја изјавата за медиумите во живо: