На прес-конференцијата ќе бидат присутни и Фатмир Битиќи, заменик-претседател на Владата задолжен за економски прашања, координација со економските ресори и инвестиции, Крешник Бектеши, министер за економија и Кире Наумов, генерален извршен директор на Развојната банка.

Следете ја прес-конференцијата во живо: