Ќе се обрати Владо Мисајловски, потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ.

Прес конференција

Прес конференција на Владо Мисајловски потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ: Извештајот на Стејт Департментот ги нотира криминогеноста, криминалот и корупцијата на власта предизвикани од Заев, ВМРО-ДПМНЕ ќе го врати владеењето на правото

Posted by ВМРО-ДПМНЕ, ВМРО-ДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА ЗА МАКЕДОНСКО НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО on Saturday, July 24, 2021