Проследете ја прес-конференцијата во живо:

 

Премиерот Зоран Заев и министерот за здравство Венко Филипче на увид на реновираното крило на Клиниката за ортопедија на Клиниката за трауматологија, ортопедски болести, анестезија, реанимација и интензивно лекување и Ургентен центар

Posted by MИА.mk on Tuesday, July 20, 2021