Денес (03.04.2021) во 11:30 часот пред Министерство за здравство, во организација на Градски Комитет Скопје на ВМРО-ДПМНЕ ќе се одржи протест под мотото „Здравје, а не провизија“.

Настанот можете да го следите во живо на линкот во продолжение