Комисијата препорачува и заострување на полицискиот час, и тоа од 20 часот до 5 часот наутро, наместо како досега од 22 часот до 5 часот, пишуваат ТВ 21.

За сите детали од донесените одлуки на Владата, ќе имаме информации во следните часови.