На социјалните мрежи денес се појави страшно видео од сцена од белградска Ада Циганлија, на кое се гледа како маж шутира жена во главата, додека другите седат тивко и го гледаат сето тоа.

Како што може да се види, човекот започна да ја напаѓа жената, извикувајќи: „Што ме правиш будала!“.

Видно вознемирена почна да бега, велејќи му да ја остави сама, погодувајќи што може да стори.

На крајот, како што таа бега, таа се сопнува и паѓа на земја. Кога таа почнува да станува, тој и зададава силен удар во главата, по што таа паѓа на песокот.