– Доаѓаме за да ги поддржиме македонските репрезентативци. Заедно сме посилни, само сплотени можеме да успееме.Напред момци, цела држава навива за вас!, напиша Заев на Фејсбук каде објави и фотографија од аеродромот пред тргнувањето.