Активистот на „Левица“, Жарко Масларковски во „Еспресо со Златев и Боцевски“ на Радио Лидер откри ексклузивни детали од тепачката во која минатата недела беа нападнати тој и неговиот брат Дарко кој е советник на „Левица“ во општина Аеродром.

Во одличлната емисија говоревме и за користењето марихуана, партиските вработувања на левица, неговиот живот во населбата Бронкс и уште многу други теми!