Фејсбук статусот на Арсовски ви го пренесуваме во продолжение:

– СДСМ го употреби Заев за да на Македонија и ја подари „Северна”, а на граѓаните „Рекет”, Ден Дончев, Рашковски и цела дружина. Да не заборавиме дека денес заради неспособноста на СДСМ има и 25 мртви од Ковид-19, пишува тој.

СДСМ го употреби Заев за да на Македонија и ја подари “Северна”, а на граѓаните “Рекет”, Ден Дончев, Рашковски и цела…

Posted by Dimsa Arsovski on Sunday, March 21, 2021