– Автобус на ЈСП на линија 57, скоро 15 минути стои во место, полн со патници, паркиран на автобуската со уклучен мотор, затоа што шоферот чекал смена, сакал да си оди дома, а замената не му дошла. Патниците го прашуваат, тој им вели, уживајте ќе биде, пишува на Фејсбук страницата Скопје Скопска.