Корисниците од улиците „Св.Прохор Пчински“ и „Македонски кралеви“ (7 Јули) во Чаир од 12.30 ќе имаат прекинато водоснабдување поради реконструкција на водоводна мрежа Ф-80 мм на ул. „Св.Прохор Пчински“ бб во населба Чаир.

ЈП Водовод и канализација – Скопје информира дека прекинато водоснабдување ќе трае до завршување на интервенцијата.