ЈП Водовод и канализација-Скопје информира дека денеска прекинато водоснабдување од 11:35 часот имаат корисниците на ул. „Чедомир Кантарџиев“ и дел од ул. „Наум Охридски“ во Пржино.

Прекинатото водоснабдување е поради дефект на приклучна цевка ф80мм на ул.„Св.Наум Охридски“ бр.5.