Прекин на водоснабдувањето утре од 9 часот ќе имаат корисните од улица „Бајрам Шабани“ во Општина Чаир.

ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје информира дека прекин на водоснабдувањето ќе има поради водоводен приклучок ф-280 милиметри на улицата „Бајрам Шабани“.