Од 9 часот без вода се жителите од населбата Долно Лисиче поради дефект на приклучна водоводна цевка на улицата „Долно Лисиче“ пред „Дим Маркет“, соопшти „Водовод и канализација“.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до отстранување на дефектот.