Беќаровски се нашали околу денешните случувања во Собранието, а истото го нарече „Монти Пајтон“.

Мене ме учеа дека медицинскиот скафандер служи здраво лице безбедно да влезе и излезе од контаминирана средина, вели Беќаровски.

Како што додаде, тој денес дознал дека можел да служи и контаминирано лице да шета низ здрава средина.

– Замислете утре преку 20.000 да се рашетаат низ градов, ќе личиме на вселенска станица, напиша докторот на својот Фејсбук профил.

Мене ме учеа дека медицинскиот скафандер служи здраво лице безбедно да влезе и излезе од контаминирана средина.
Денес…

Posted by Bekjarovski Niko on Sunday, April 18, 2021