– Има потреба да помогнеме на болни на терен, има доста луѓе кои не можат да си дозволат. Од сите по нешто ќе покриеме многу луѓе, секако се изнапродававте, дајте фидбек малку. Ќе ве рапортираме за секое едно апче донирано каде ќе заврши. email: nenadlazarov@gmail.com, пишува д-р Лазаров на Фејсбук.

Јавно ги повикувам сите фармацевтски компании присутни на пазарот кај нас со витамини, додатоци во исхрана и сл,
да…

Posted by Nenad Lazarov on Friday, April 9, 2021