Без електрична енергија денеска од 11 до 13 часот ќе останат дел од корисниците од улицата „Ернест Телман“ во населбата Лисиче во Општина Аеродром.

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, прекинот е поради технички зафати во електродистрибутивната мрежа.