Заради уличен дефект ф 150 мм на ул. Народен Фронт раскрсница со Франклин Рузвелт во Општина Центар, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул. Народен Фронт од 09:00 часот до санирање на дефектот.