Поради изведување водоводен приклучок на улица „Драга Стојановска“, број 17, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од оваа улица, како и од дел од „Антон Попов“, „Дренак“ и „Невена Георгиева Дуња“.

Водоснабдувањето, како што соопштија од јавното претпријатие „Водовод и канализација“ ќе биде прекинато од 11:00 часот до завршување со активностите.