Од 7 наутро, до полноќ на Лидер ФМ ќе се емитуваат сите албуми на бендот.

Слушателите од Скопје може да го слушаат Лидер ФМ на фреквенцијата 107,4 а сите останати на аудио стримот на lider.mk.