Како што пишува Димовски, македонската економија се наоѓа во состојба на „нокдаун“, а ситуацијата во која се наоѓаме ја спореди со приватизацијата и транзицијата со кои СДСМ управуваше во 90-те години.

Прочитајте го неговиот статус во целост:

Македонската економија е во нок-даун!!!
Македонската Влада појма нема како да се справи со економските последици од…

Posted by Ilija Dimovski on Thursday, March 25, 2021