Весна Цветановска,директориката иа гимназијата „Свети Климент Охридски“ од Охрид им испрати порака на своите ученици

На што од Средношколскиот глас одговорија на својот Фејсбук профил :

– Ѝ благодариме на директорката на гимназијата „Св. Климент Охридски” од Охрид за нејзината несебична “поддршка”.Се надеваме дека во иднина ќе застане на наша страна и ќе не поддржи во намерата да се слушне нашиот глас!Ние сме иднината на  Македонија и заслужуваме квалитено образование а не избрзани т.н реформи.Помогнете ни во борбата заедно со нашите родители да имаме иднина во оваа земја! Не ги притискајте професорите и не потпаѓајте под притисоци од “горе”.Имаме што да кажеме, затоа следете ја нашата прес конференција во 13:30 часот.

❌И благодариме на директорката на гимназијата Св. “Климент Охридски” од Охрид за нејзината несебична “поддршка”.
📌Се…

Posted by Средношколски Глас on Sunday, May 9, 2021